Rijbewijs B

Dit kan ook allemaal met de automaat.

Onze pakketten. Deze zijn op maat aanpasbaar!

Dit pakket kan u gebruiken als initiatielessen (basis).
Deze kunnen ook als vervolmaking dienen.
En als voorbereiding op een examen.
Bij 12 u kunnen we een meer doorgedreven opleiding aanbieden.
Tijdens de 20u rijles doorlopen we alle fases van het autorijden; zoals rijden op een autosnelweg, rijden in druk verkeer, manoeuvres, enz.
De instructeur kan alles bijsturen d.m.v. de dubbele bediening die in het voertuig aanwezig is! Zo leer je sneller met specifieke situaties om te gaan.
Uiteraard kan u op gelijk welk ogenblik bij KARA terecht om de puntjes op de i te laten zetten of voor een tussentijdse evaluatietest. Dit is een absolute aanrader vóór je naar het praktijkexamen gaat.
Met dit examenpakket word je voorbereid met een korte herhaling van 1 uur.  Vervolgens lassen we nog een korte pauze in om je volledig tot rust te brengen.  Tijdens het examen zal onze lesgever u ondersteunen en mee evalueren.  Nadien overlopen we nog even en rijden we terug naar het kantoor.
Met dit examenpakket word je voorbereid met een intensieve herhaling van 2 uur.  Vervolgens lassen we nog een korte pauze in om je volledig tot rust te brengen.  Tijdens het examen zal onze lesgever je ondersteunen en mee evalueren.  Nadien overlopen we nog even en rijden we terug naar het kantoor.
Je bent niet meer in de mogelijkheid om te oefenen.

Je volgt je opleiding integraal via de rijschool met een minimum aan 6u rijles gevolgd door een examen.

De KARA instructeur zal u volledig begeleiden in de voorbereiding naar uw examen.  U mag enkel nog oefenen met onze lesgever.  Vandaar is een goed uitgedokterde planning cruciaal!  Best bespreek je dit op ons kantoor.

Let op:  je moet in het bezit zijn van een geldig theorie examen.
Informeer gerust naar mogelijke data om je hierin te begeleiden.

Indien je voorlopig rijbewijs langer dan 3 jaar geleden werd vervallen verklaard, mag je terug een voorlopig rijbewijs aanvragen op het gemeentehuis.

Informeer steeds goed bij de dienst bevolking van de gemeente!